За дестинацията

За дестинацията

Комплексите на Дриймвил са разположени на красивото южно Черноморие на България по протежението от курортен комплекс Слънчев Бряг и град Свети Влас. Локацията им предоставя чудесна комбинация от пясъчни плажове, нощен живот, водни спортове и аквапаркове, възможност за екскурзии по исторически места, спа и уелнес преживявания и разнообразие от ресторанти предлагащи българска и международна кухня.

Атрактивни плажове

Атрактивни плажове

Атрактивни плажове

Тук плажовете са с фин златист пясък, леко наклонено морско дъно и вода с лека солна концентрация. Ваканционният климат е отличен - летните дни са горещи, а нощите хладни. Дългият 8 км живописен залив на курорта, с широка до 100 м плажна ивица граничи с красивите хълмове на Стара планина на север към Свети Влас, което създава великолепна комбинация от морска атмосфера и свеж планински въздух.

Полуостров с вековна история

Полуостров с вековна история

Полуостров с вековна история

В южния край на залива се намира историческия град Несебър, който е в списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Малкият скалист полуостров е музей на открито, в който могат да се видят хиляди години тракийска, римска, византийска и българска история. Туристите могат да се насладят на морски разходки, разнообразие от лодки и възможност за гмуркане. Южния плаж на Слънчев бряг е известен със своите големи и атрактивни плажни и нощни клубове и е най-предпочитаното място за парти и нощен живот.

Неповторима морска атмосфера

Неповторима морска атмосфера

Неповторима морска атмосфера

Красивото яхтено пристанище в град Свети Влас ще Ви потопи в първокласна атмосфера, наситена с шикозни ресторанти и атракции. На 35 км от Слънчев бряг и Свети Влас е град Бургас, където се намира  международно летище, обслужващо полети от над 40 страни от целия свят.

Изпрати запитване

Виж повече Виж по-малко ВИЖ ПЛАН ЗАПИТВАНЕ