За нас

За нас

Приемаме предизвикателства, реализираме възможности и намираме най-добрите решения, за да направим мечтания ваканционен дом възможен.
Дриймвил ООД е основана през 2004 година. Има реализирани шестнадесет комплекса на българското Черноморие, отговарящи на високи критерии във всеки аспект, от идеята до реализацията.

Акцентираме, както на тенденциите в архитектурно отношение, така и на и нарастващите изисквания на нашите клиенти по отношение на удобства и околна среда. Именно затова подбираме най-желаните локации, влагаме енергия и страст, за да проектираме и създадем ваканционния дом, в които да се чувствате щастливи.

Доказаният опит и креативност на екипа ни и постоянното търсене на по-добрите решения, във всяка една фаза в процеса на реализация на проектите и последващата поддръжка, допринася за създаване на начин на живот, където качеството и комфорта са приоритет. Всички наши комплекси предлагат не само уютни апартаменти, но и притежават модерна инфраструктура и удобства - плувни басейни, красиви градини, детски площадки, спортни съоръжения, ресторанти и търговски площи, паркинги, рецепции и 24-часова охрана. 

Дриймвил ООД има значително присъствие на територията на к.к. Слънчев бряг и Свети Влас, компанията е предпочетена от над 2400 семейства от Европа и Русия, при избор на ваканционен имот. 

Дриймвил ООД е дъщерно дружество на водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп ООД.

Мисия

Мисия

Мисия

Ние създаваме уютни и практични ваканционни домове с мисъл за нашите клиенти. Развиваме средата, която да осигури целия комфорт и безкомпромисно качество на живот, за да създадем усещането за незабравимо лято. Работим в тясно сътрудничество с авторитетни проектантски екипи. Постигаме перфектната синергия с околната среда като прилагаме архитектурни решения с перспектива.

Визия

Визия

Визия

Разглеждаме потенциала на всеки проект през погледа на неговите бъдещи ползватели - нашите клиенти. Обследваме различни гледни точки, за да извлечем най-доброто от местоположението и да създадем ваканционен дом, който ги вълнува и завладява. Вярваме в бъдещето на нашите проекти и тяхната устойчивост във времето, стремим се да създадем ваканционни имоти, които ще запазят своята привлекателност напред във времето.

УВЕДОМЛЕНИЕ

27/09/2022

УВЕДОМЛЕНИЕ

Дриймвил предлага за продажба три парцела, подходящи за развитие на ваканционен туризъм

08/12/2021

Дриймвил предлага за продажба три парцела, подходящи за развитие на ваканционен туризъм

Специални ценови предложения в Magic Dreams и Paradise Dreams

09/08/2021

Специални ценови предложения в Magic Dreams и Paradise Dreams

Изпрати запитване

Виж повече Виж по-малко ВИЖ ПЛАН ЗАПИТВАНЕ